Terrasoverkapping

Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping is het best te omschrijven als een ‘open veranda’, een soort afdak dat aan je terras wordt gebouwd maar dan zonder muren of wanden. De terrasoverkapping is een afdak dat dienst doet als zonwering voor een terras, maar het kan ook worden gebruikt als opslagplaats voor allerhande zaken, zoals bijvoorbeeld fietsen, tuingerei en hout of om je barbecue wat uit de wind te zetten.

Indien het gaat om een overkapping die in de tuin wordt geplaatst, een tuinoverkapping, dan spreekt men eerder van een pergola.
Dat is een type zonwering die over een terras of andere plaats wordt gezet als afdak om zo de mensen die eronder zitten te beschermen tegen de zon en andere, minder prettige weergrillen.

Gevelbekleding

Gevelbekleding

De gevel is het eerste wat opvalt aan een huis en het moet je woning tegen kou en vocht beschermen. Daarom is de keuze van gevelbekleding zowel op esthetisch als praktisch vlak belangrijk.

Belang goede gevelbekleding
Beschermen tegen vocht: Gevels zijn voortduren blootgesteld aan de verschillende weersinvloeden. Regen en vorst kunnen je gevel serieus beschadigen. Door een goede gevelbekleding te kiezen en deze indien nodig te behandelen voorkom je vocht in de woning.
Isolatie: Wanneer je geen goed isolerende gevelbekleding of isolatie hebt, komt in de winter de kou zeer gemakkelijk tot in je woning. Omgekeerd geldt ook dat het in de zomer veel te warm wordt. Door een goed isolerende gevelbekleding te kiezen draag je bij tot de isolatie van je woning.

Tuinhuis

Het kan zijn dat een standaard tuinhuis niet voldoet aan uw specifieke wensen. Zo kan het gebeuren dat ze niet de juiste afmetingen hebben voor uw tuin of niet helemaal aan uw smaak voldoen.

Verschillende soorten tuinhuizen op maat
Een tuinhuis of blokhut kan geleverd worden in diverse modellen. Er is voor elk gebruiksdoeleinde wel een geschikt model te vinden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit deze verschillende modellen:

Tuinhuis met overkapping
Moderne tuinhuizen
Hoektuinhuis
Geïmpregneerde blokhutten
Mogelijkheden voor een blokhut op maat

Bij een blokhut op maat maak ik uw blokhut precies zoals u het wilt.
Indien u een blokhut op maat laat maken kunt u onder andere vrij beslissen over deze factoren:
Wanddikt, Afmeting, Daktypes, Dakbedekkingen, Ramen & deuren, Isolatie (wij bieden ook vloer- en dak isolatie)